Natuursteenbedrijf De Monumententuin
...voor nieuwe en bestaande grafmonumenten en opknapwerkzaamheden aan oude grafmonumenten

De Monumententuin BV
Nassauweg 190
3314 JR Dordrecht
T (078) 613 60 60
KVK 24407613
www.monumententuin.nl
info@monumententuin.nl

keurmerk natuursteen

Persoonlijk ontwerp van een grafmonument

Een persoonlijk ontwerp

Naast een collectie met daarin diverse soorten grafstenen, urnen en grafdecoratie, wil de monumententuin ook graag voor u de uitdaging van een persoonlijk ontwerp voor uw gedenkplek aangaan.

Daarvoor zijn natuurlijk diverse materialen beschikbaar. Zo zijn er bijvoorbeeld glas, graniet, marmer of ruwe stenen, zoals leisteen, zwefkeien en hunebedstenen.

De Monumententuin adviseert u graag over duurzaamheid en het scala aan mogelijke vormen, kleuren en afwerkingen. Ook inscripties zijn in diverse kleuren en lettertypes leverbaar.

Het maken van een eigen ontwerp is bijzonder, maar vergt ook kunde en vakmanschap. Juist daarvoor bent u bij de monumententuin aan het juiste adres.

Neem contact op met de monumententuin en bespreek uw ideeën.

persoonlijk ontwerp van grafstenen

Hierboven zijn een paar voorbeelden van vormen die aangebracht zijn in steen. Persoonlijke ontwerpen van grafstenen kunnen echter nog veel verder gaan.

Natuursteenbedrijf de monumententuin is er voor uw: grafsteen - gedenkteken - gedenksteen - grafmonumenten - grafstenen - gedenktekens - gedenkstenen - grafzerken - foto op grafsteen - grafbeelden - in memoriam teksten - grafsteen letters - grafverzorging - grafschriften - kindergrafmonumenten